lördag 28 mars 2009

Inställda planer

Vi hade tänkt fira min 2-års födelsedag i skogen hos Skoglunds i Vänersborg med spårtävling tillsammans med mamma Nova, Syrran DeeSign, Akello, stiliga killen från Götet och Zuri & Moi. Gissa vad ?
Det har snöat i V:borg så spårtävlingen är inställd. Jag hade plannerat bjuda på hundtårta med leverpustej, köttisar och knakebröd, men nu får jag väl äta upp det själv då, ja kanske bjuda Zuri på lite,då !!
Tass Aissa 720-någoning dagar ung.

4 kommentarer:

Bosco o Enzo m Matte sa...

Grattis tjejen! Tråkigt med det inställda partyt, eller inte kanske ;) nu får du ju allt för dig själv he he! Tack för grattiset till farsan bosco, han är mäkta stolt över dom små pluttarna.
Kram o hoppas vi ses snart!

Vimla sa...

Grattis syrran!
ÄT ALL TÅRTA SJÄLV! Du är inte äldre än en tårtjuv...glöm inte de ;)

Men va e de med våra födelsedagar och tårtan?!?!?! Va de inte exakt samma visa förra året? Nåt med tårtan...Hm!

Största nospussen från syster yster Vimla

Akello sa...

Tjoho och grattis snygging! Nu laddar vi om nosarna och förbereder oss på ett nytt datum i april. Nospussar från Akello

Karanga's De Leya Af Lex sa...

GRATTIS på födelsedagen syster min!!! Tråkigt att dom ställde in spårandet, typiskt människor att banga för lite snö eller hur?! Vi lejonjägare fixar ju vilket väder som helst juh, eller hur? *host*
Leverpastejtårta...mmmm låter gott, jag tror jag hoppar på tåget och kommer ner! Och den där lydnadsgrejen, den är inte så svår som man kan tro, man ska bara gå och stirra matte i ansiktet så får man godis! Lätt va?!?;)
Kram på dej!
/Leya