söndag 27 mars 2011

Vårträning

I dag börjar sommartiden men det märktes inte på vädret. +4°, blåsigt och blött på marken när vi hade premiär för utomhusträningen. Malin,Pixel,Cirre,Helena och alla tre afganerna och jag. I en och en halv timme höll vi på och lattjade, utställnings- och lydnadstränade. Jättekul att vara igång igen med hundkompisarna. Kunde vara lite bättre väder, men när vi slutade kom snöovädret och då var det skönt att krypa ner i biabädden brevid elementet här hemma.

2 kommentarer:

Malin, Daya o Bibi sa...

Snöoväder? Gissar att ingen snö stannade kvar... Vi har väl si så där några meter snö kvar fortf ;0) Började en tävlingslydnadskurs med mycket shejping med klicker - passar oss utmärkt o lilltrollet får tänka till en hel del vilket hon behöver(och matte oxå...) Träningen är inomhus så det passar en rr utmärkt då det är kallt på backen ännu.
Ska inte ni oxå vara med på Eva Bodfält kurs hos Tina i maj? Hur som helst så måste vi ju klämma in en dejt.
Kramar

Malin sa...

Ja shit vad tiden bara försvinner när man börjar träna, kalltkallt men nyttig träning :)

Vi längtar tills nästa gång, vi hade med oss ett gäng rottisar i söndags. Spännande och nyttigt med lite andra hundar också. De fick en rejäl utskällning av Pixel när de kom - han förstår inte riktigt sitt egna bästa ;)

Ser fram emot nästa gång