söndag 8 augusti 2010

Åter till bia bädden från Svenstaviks Internationella utställning

Nu har vi kommit hem från vår härliga Norgevecka med hemväg via Svenstavik, och det var ju en givande dag med hundutställning på jättetrevligt plats, bland trevliga människor och hundar. Malin och Niklas var där med Daya och Bibbi, men vi saknade syrran Leya.
Därför kända jag att jag behövde bevaka Karangafamiljens heder på detta nordliga "Leya-teritoriet", och tillsammans med Bibbi markera att Lex-familjen även gör sig gällande Norr om Stockholm. Bibbi först ut av oss två och hon och Malin gick jättefint i det stekvarma vädret, och de hamnade på en fin tredjeplats i Ökl.( Domaren var snål med CK:n denna dag, och 50% av Ökl tikarna fick blått band, så det var inget givet från start)
Aissa var i Per Iversens smak , och hennes kritik är som lyder:"Elegant välbyggd tik med mycket bra rörelser.Välformat huvud, utmärkt hals, välkroppad och balanserad vinkling. Aningen lång länd,Kunde haft lite längre ridge. Välpresenterad"
Ökl Kv1, Kk1, Ck, Btkl 2, Cert CACIB R.

Zuri och alla tre hussarna i familjen var med och supportade så det var kul med lite utdelning när de kom och tittade på.
Tappinskis Pearl of passion, championtiken vann Btkl, och mötte Tappinskis Razzle Dazzle om BIR & BIM.

3 kommentarer:

ciarán sa...

oohh vilken fin kritik också, den där per måste ni besöka fler gånger. han verkar trevlig ^^

Malin o resten av familjen sa...

Grattis till 1a certet!! Släkten är bäst :) Var himla skoj att ses, bra att resan verkligen lönade sig. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång men tyvärr så gör det nog det...
Massa kramar från oss som äntligen landat i soffan hemma

Carlos Markus o malin sa...

Grattis! Fasiken va kul med cert och r-cacib:) Bra jobbat!