fredag 26 december 2008

Julkul

Nu har man då överlevt självaste julaftonen med den där gröna skogsplantan mitt i vardagsrummet. Tvåbeningarna vågade inte lägga några av mina och Zuris paket under granen - fegisar! Jag hade ju kollat upp att de faktiskt har bundit fast plantan i taket med en lina så lamporna kan både blinka och spela musik - stöön!!! Nej paketen kom från tvåbeningsfarfar och delades ut direkt på golvet, inte under plantan inte.
Vem har sagt att det skall vara lugnt på jul - inte jag, nej jag har kommit på att julpynt är jättegott att slicka på och gör man det tillräckligt länge så trillar det av plantan så har vi en hög på golvet - jättekul med lite annorlunda tidsfördriv, och så hänger de upp det igen, och sedan kommer jag och........yes så håller vi på , men jag tycker det verkar som om pyntet kommer högre upp hela tiden. Man kan väl hoppa om det behövs !!! Vi får väl se.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

ååå de låter kul issa, jag gjorde inte samma sak men jag å matte hälsade på en kompis till henne idag å hon hade en sån grön växt inne å jag "råååkade" gå väldigt nära så en grej trillade på golvet.. oj hoppsan, måste ha fastnat i ridgen... ;)

vi tränade också lite trav i hennes källare men helt talanglöst utan dig. ses snart!

Karanga's De Leya Af Lex sa...

Värlens vackraste vykort damp ner här före jul. På vackraste dig, syster yster! Tack så jättejättemycke, kortet pryder hedersplatsen här hemma nu! Så gulligt! Min matte har fått en sån dära kamira nu, så nu säger hon att hon ska ta värsta proffsbilderna!
Jag får inte fara ner och busa med dig på My Dog :(. Men vi håller tummarna för dig och alla våra syskon, stor kram från Leya!

Vimla sa...

GOTT NYTT ÅR!

Kram