tisdag 6 januari 2009

Kul med släkten på MyDog!


Vilken rolig dag vi haft på My Dog idag. Jättefina insatser från hel- och halvsyskon så man blir jättestolt över att vara en Af Lexare och Karanga Kennel-avkomma.
Grattis till Ciarán och Malin som verkligen visade var skåpet skall stå idag- superbra!!. Kibibi placerade sig bland juniortikarna idag igen, Vimla som skrällde värsta av alla, Guldsessan som alltid långt fram i prislistan, och så fick lilla jag också vara med och klättrade en plats från igår.
Ja,ja så gick vi vidare i avelsklasss, men varför skall det alltid vara så lååååång tid till Finalen så vi inte orkar stanna kvar?
Domare Kurt Nilssons kritik löd:
Feminin, för åldern tillfredställande huvud. Utmärkt rygglinje. Goda proportioner. Behöver utvecklas i bröstpartiet. En tanke framskjuten skuldra. Goda vinklar bak. Goda ben och tassar. För åldern goda rörelser. Ukl: kv1 kk4.
Fler foton kommer när Vimla med matte firat den fina segern 

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej duktiga syrran. förstår inte hur du har tålamod å stå still så länge när ni väntar. en annan lägger sig ju ner å rullar runt lite å sånt *hihi*. men enligt matte har övning gett färdighet å det märks att vi har övat flitigt :D. vi ses snart sis!

Anonym sa...

Heej! Tack för trevligt sällskap i helgen - kul att husse var med idag oxå. Dax att köra igång med multisportandet igen!!
Massa kramar från oss

Anonym sa...

Bra jobbat tjejer! ni ser sååå proffsiga ut på bilderna! Nossisar från Malin markus o Carlos

Denzo sa...

Grattis syster Aissa!! Och tack så jättemycket för det fina julkortet!!

Kram Denzo

Anonym sa...

Nu måste jag gratta igen sis! Du är ju fasiken proffs nu efter detta år :)
Hoppas vi ses i vår, lilla sthlm kanske... ;)
www.boscoenzo.doggyblogg.se